erkkitapanileskela Kurjistamispolitiikka loppuu nyt!

Yhteiskuntaa ajetaan kaaokseen huonolla politiikalla

Pääministeri Sipilä Ylen vaalitentissä totesi, että kun Suomen talous on heikossa jamassa niin parasta mitä voi keksiä on leikata työttömiltä. Tämän voisi tulkita vihapuheeksi köyhiä vastaan. Tämäntapaista politiikkaa on kyllä jo harjoitettu ennen Sipilää vuosikaudet, tehdään päätöksiä jotka lisäävät köyhyyttä, kurjuutta ja sitä kautta myös rikollisuutta. Onneksi on nyt hankittu panssarimersuja poliiseille. Kansa saa kyllä maksaa itsensä kipeäksi veroja ja vastineeksi saadaan vain keppiä ja huonontuvia palveluita. Aina kun jotain ollaan antavinaan otetaan se tuplaten takaisin ja suositaan hyvätuloisia veroratkaisuissa. Nostetaan energiaveroja, jotka koskettavat pahiten pienituloisia. On toki hyvä että yrittäjiä tuetaan, mutta sitä ei pitäisi tehdä viemällä leipää köyhiltä. Tämä yhteiskunta tarvitsee taloudellisen tasapainon ja se pystytään löytämään, mutta ensin äänestetään uudet ihmiset valtaan. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pekka Pylkkönen

Kaikkien suomalaisten tuloluokkien reaalitulot ovat kasvaneet Sipilän kaudella. Pienituloisimpien 450e/v.

Pitäisikö äänestää kaltaisiasi valehtelijoita?

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Vau, ihan kokonaista 37.5€/kk. Pitäisikö hyppiä tasajalkaa ja hurrata? ;)

PS. Ainakaan mun tulot eivät ole Sipilän kaudella kasvaneet centtiäkään.

Pekka Pylkkönen

Sä oletkin maailman napa.

Ja mitä hemmettiä oikein odotat? Tulojen kasvutahti on pienituloisimmassa desiilissä toiseksi nopeinta vaikka he saavat pääasiassa tulonsa sosiaalitukena. Että pitääkin olla kuspäistä porukkaa.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #4

No totta helvetissä olen maailman napa, niinhän sinäkin olet omasta mielestäsi? ;)

Mitkä sosiaalietuudet ovat kasvaneet Sipilän hallituskaudella? Työmarkkinatuki on ainakin pienentynyt. Asumis- ja toimeentulotukien määrästä ei mulla ole mitään käryä.

Ja Pekka, jos haluat sen kuspään nähdä niin katso peiliin.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Käsittääkseni Berner ajoi tahallaan Kelan maksamat taksikuljetukset sairaanhoitoon siten, että taksarien ei kannata ajaa enään Kelan taksikyytejä. Noin tekemällä sitten berneriläiset nyt levittelevät käsiään ja kertovat, että kun raha ei enään kelpaa taksimiehille.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Leikkaukset ja "säästöt" tehdään tietysti puolustus-ja vastustuskyvyttömiltä, joilla ei ole takanaan voimaa, eikä valtaa, kuten esim. pörssiyhtiöillä ja niiden tukiaisilla ja verohelpotuksilla.
Ja jopa valtioyhtiöiden isot pojat määrittävät ITSE palkka-, bonus-ja lisäeläkeetunsa ja mm. kultaisen kädenpuristuksen hinnan!

- Poiitikot selittelevät, että eihän sellaisilta voi leikata esim. tulonsiirroista, jotka eivät tulonsiirtoja saa, mutta "unohtavat" esim. yritystuet-ja verohelpotukset?!

Toimituksen poiminnat